Официален дистрибутор на

Horman

Свържете се с нас

ул. Амстердам №23

гр.София, България

Качество, Гаранция, Сигурност – Стило Доорс

Официален дистрибутор на

Horman

Свържете се с нас

ул. Амстердам №23

гр.София, България

За нас

Доказали сме се като лоялен и надежден партньор на фирмите, доверили се на нашия професионален потенциал.

Фирма Hörmann е лидер на пазара на строителни елементи – врати, каси и задвижвания. Челното си място в бранша група Hörmann извоюва с иновация, коректност, гарантиране на качеството и директен контакт с клиентите си. Представителството на фирмата в България е най-големият дистрибутор на продуктовата гама на Hörmann в страната – битови /секционни гаражнитип „летящо крило“външниинтериорни врати/, индустриални врати /промишлени секционнипожароустойчивиролетнибързо движещи врати/ и задвижвания за бита и промишленосттаФирма Стилодоорс ЕООД е официален представител на Hörmann за България. Можете да се доверите на високото качество на марката  Hörmann и безупречната консултация, доставка, монтаж и сервизиране от страна на Стилодоорс ЕООД.

Фирма Стилодоорс ЕООД е създадена в началото на 2009 г. Ние сме официален дистрибутор на фирма Hörmann за България. Дейността ни е насочена към продажба, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на продуктовата линия на Hörmann – битовииндустриални врати и автоматични задвижвания, № 1 в Европа за интериорни врати

След преминат курс на обучение в предприятията на Hörmann в Германия и натрупания опит през годините, нашият висококвалифициран персонал извършва работата си надеждно, сигурно и отговорно. Открояваме се с коректност, гъвкавост и професионализъм. Предлагаме безплатна експертна консултация, индивидуални решения и най-важното  – високо качество на достъпна цена, кратки срокове на доставка и безупречен монтаж. Стилодоорс ЕООД разполага с дългогодишен опит в монтажа, сервиза и експлоатацията на битови, индустриални, блиндирани и интериорни врати. Бъдещите цели на фирмата са удовлетвореността на нашите клиенти, усъвършенстване и достигане на по-добри резултати.

Сертификати за дистрибуция

Референции

SC Johnson Wax –България    

ИНОС-1 ООД

Финансов дизайн ООД

Автомотор Корпорация АД

Top